IZRADA SAJTOVA,
INTERNET PRODAVNICA I
OPTIMIZACIJA WEB SAJTA.

AKCIJA WEB SAJT ZA 250€

web dizajn studio Beograd izrada sajta Beograd Optimizacija sajta za pretraživače izrada web prodavnica

IZRADA SAJTOVA

Osnovna delatnost  naše firme je izrada internet sajtova različitih nivoa složenosti, od malih, jednostavnih sajtova sa nekoliko stranica, preko kompanijskih WEB portala do potpuno dinamičkih web prezentacija i aplikacija. izrada sajtova >>

SEO OPTIMIZACIJA WEB SAJTA

Optimizacija sajta je izuzetno važna za rang vašeg web sajta na pretraživačima. Pomaže da posetilac pronađe Vaš sajt koristeći ključne reči koje opisuju vašu firmu, proizvode i usluge.

SEO optimizacija >>

WEB DIZAJN BEOGRAD

Web dizajn studio 2goodweb pruža profesionalne web usluge:

NAJNOVIJI RADOVI

Za 12 godina koliko firma postoji uradili smo preko 150 web sajtova. Detaljnije možete videti na sledećoj strani

Web dizajn portfolio >>

Trag fondacija

април 2014Izrada cms-a

Hloubetinskypaprsek

јануар 2014Izrada cms-a

IZRADA CMS SAJTA

CMS je skraćenica od engleskih reči Content Management System, zapravo to je sistem za upravljenje sadržajem na Vasem sajtu. Sami menjate tekst, slike, unosite vesti, pravite galerije idr.

WEB DIZAJN STUDIO

Web dizajn studio 2goodweb postoji već 12 godina, za to vreme uradili smo više od 150 internet sajtova za naše klijente. Nalazimo se u Beogradu. Posedujemo tri bitne osobine – poštenje, odgovornost i želja da budemo najbolji u svom poslu. Ove osobine su ključ jakog i trajnog odnosa s našim klijentima. Individualni pristup svakom klijentu, visoki stepen kvaliteta proizvoda donosi maksimalne rezultate.

IZRADA SAJTOVA U WORDPRESSU

WordPress je vremenom postao najpopularnija platforma za upravljanje sadržajem, korišćen od strane desetine miliona sajtova i viđen od strane stotina miliona ljudi širom sveta svakog dana Ako želite napraviti kvalitetan web sajt za firmu ili pojedinca, wordpress je izuzetno rešenje, koji ima jednostavno upravljanje sadržajem i beskonačne mogućnosti za vaše web strane. 2GoodWeb radi dizajn koji odgovara Vašim potrebama. Naš dizajn i kod lako se mogu nadograđivati. Tema i sadržaj vaše web stranice se sa lakoćom ažurira.

IZRADA SAJTOVA U DRUPALU

Drupal je CMS (content management system) – sistem za upravljanje web sadržajem. Omogućava administratorima web sajta da organizuju i prikažu sadržaj, da prilagođavaju prikaze. Drupal je pisan u PHP-u, programskom jeziku koji je poznat po upotrebi prilikom dizajniranja dinamičkih web sajtova. Drupal radi u mnogim operativnim sistemima (Windows, Mac OS X, Linux, i drugi). Međutim, potrebno mu je obezbediti bazu podataka, poput MySQL, za skladištenje sadržaja i podešavanja. Modulima se može čak promeniti i Drupalovo osnovno ponašanje kako bi se napravio bolji web sajt.

IZRADA INTERNET PRODAVNICA

Iskustvo u svakodnevnom upravljanju web prodavnicama, kao i izrada i vođenje internet prodavnica za druge klijente čine nas ozbiljnim partnerom za sve one koji žele da pokrenu web prodavnicu i prodaju preko interneta.

Internet prodavnice i kupovina preko interneta su postale svakodnevna pojava.
Internet prodavnice pravimo u potpunosti prema Vašim zahtevima. Ceo proces kupovine je prilagođen upravo Vašim kupcima. Svesni smo da je zadovoljan kupac najbitnija stvar svakog posla, zato nudimo mnoge funkcije kojima će te privući i zadržati vaše kupce.

Sve internet prodavnice koje smo mi napravili su jednostavne za korišćenje, lepog i modernog izgleda i besprekorno rade.

IZRADA SAJTOVA ZA AGENCIJE ZA NEKRETNINE

Internet sajt za oglašavanje i prodaju nekretnina namenjen je za:

 • Agencije za posredovanje u prometu nekretnina,
 • Građevinske firme
 • Agencije za iznajmljivanje apartmana i drugih turističkih sadržaja

Osnovne prednosti izrade naših web sajtova za nekretnine:

 • Iskustvo koje posedujemo u oblasti prodaje nekretnina,
 • znanja prilikom izrade sajta za promet nekretninama koja omogućuju da vaš internet sajt u kratkom roku donosi profit

IZRADA SAJTOVA ZA TURISTIČKE AGENCIJE

Sve više turista istražuje svoje odredište pre nego što tamo krene. Procenjuje se da preko 60% traže smeštaj preko sajtova. Izrada sajtova za turističke agencije obuhvata:

 • CMS sa mogućnošću neograničenog menjanja i dodavanja novog sadržaja ( dodavanje tipova putovanja, putovanja, destinacija )
 • Mogućnosti dodavanja ogromnog broja slika i video materijala u ponude
 • Naglašavanje pojedinih ponuda
 • Pretraga po određenim kriterijumima
 • Integracija sa socijalnim mrežama
 • Opciona rezervacija, booking
 • Google mapa, podešavanje načina prikaza, boja, nivoa zumiranja i dimenzija
 • Integracija serviza za online prodaju karata avio kompanija
 • Lako postavljanje reklamnih banera
 • Kvalitetna kontakt forma
 • SEO optimizacija i optimizacija za najpopularnije društvene mreže
Google adwords ili google oglasi su najefikasniji način reklamiranja na internetu. Plaćate samo kada neko klikne na vaš oglas i možete precizno odrediti koliko novca želite da potrošite. Mi ćemo uraditi sve što je potrebno da bi pokrenuli kampanju, uključujući odabir ključnih reči, optimizovati budžet, napraviti tekstualne oglase. Putem google analitike ćete moći da vidite efekat vaših oglasa.
Često se dešava da kompanije koje već imaju web sajtove nemaju kapaciteta za samostalno održavanje svog web sajta. Pod održavanjem se pre svega podrazumeva njegovo konstantno osvežavanje novim informacijama, fotografijama, tekstovima… sutuacije u kojima bi trebalo neki sajt učiniti aktuelnim, često podrazumeva i njegovo tehničko unapređenje tako da su ova dva segmenta često međusobno povezana.
Nedostatak detaljnih informacija o proizvodu u web prodavnici, Skrivanje kontakt informacija, Dug i zbunjujući proces plaćanja, Loš korisnički servis kod internet prodavnice, Samo jedna slika proizvoda, Loš dizajn, Nema srodnih proizvoda u prodavnici, Zbunjujuća navigacija, Mala slika  proizvoda, Nedostatak opcija plaćanja