Kako napraviti novi blog?

Danas najefikasniji način da podelite svoje misli i mišljenja je da napravite sopstveni web blog. Ali, kako da započnete sopstveni blog? Srećom, pokretanje bloga je danas lak zadatak.

Ne morate da znate ništa o web razvoju da počenete sa blogovanjem: možete da kreirate i upravljate svojim blogom koristeći neki od besplatnih blog alata koji su na raspolaganju.
Sve što treba da uradite je da otvorite hosting nalog gde želite imati blog aplikaciju instaliranu i aktiviranu. Nudimo besplatnu instalaciju bloga sa našim serverima i možete početi svoj sajt odmah.

Prednosti korišćenja blog aplikacija

Blog aplikacija ima mnogo ugrađenih funkcionalnosti, kao što su objavljivanje članaka, HTML editor, komentarisanje, arhivu, menije, teme, itd
Najpopularniji blog alati imaju veliku podršku zajednice. Vi ćete moći da pronađete besplatne teme za svoj blog i prilagodite ga onako kako vi to želite.

Koju blog aplikaciju izabrati?

Uz pomoć blog aplikacije ne morate biti web dizajner ili programer da podelite svoje misli sa svetom. Neke od najpopularnijih aplikacija za blog su: WordPress, Drupal, Pixelpost foto blog idr.