Redizajn web sajta

Redizajn web sajtova

Postoji bezbroj rаzlogа za redizаjn sajta. Postavite sebe nekoliko pitаnjа. Dа li ste zаdovoljni sа vаšim trenutnim sаjtom? Dа li je vаš sаjt u sklаdu sа аktuelnim web satandardima? Dа li su vаši posetioci zаdovoljni posetom vaseg sajta? Dа li je sаjt rаzumljiv i da li ima laku navigaciju, da li se lako nalazi na pretrazivačima?

Ako je odgovor na ova pitanja ne onda je Vaš sajt spreman za redizajn.

Naš web dizajn studio nudi usluge redizajna koje će popraviti grafički izgled, upotrebljivost i, generalno, kredibilitet vašeg postojećeg web sajta.

Jako bitna stvar koju treba imati na umu kada se radi redizajn su vaši stari posetioci. Korisnički interfejs i njihovo dosadašnje iskustvo trebalo bi da budu glavni fokus u bilo kom redizajnu. Ne smemo da dozvolimo da stari korisnik pomisli da se našao na nekom drugom sajtu a ne na onom na koji se do sada navikao i na neki način zapamtio logo, boje i ostale elemente sajta. Redizajn mora biti takav da ne izgubimo stare korisnike koji zbog drugačije navigacije a starih navika mogu da odu sa novog sajta.

Nas proces redizajna sajta sastoji od:

  • Analize starog sajta
  • Predlog novog dizajna
  • Razvoj sajta, implementacija cms-a
  • Optimizacija sajta za pretraživače
  • Provera svih funkcionalnosti
  • Isporuka sajta prebacivanje na klijentski server

Dizajn koji je prilagođen svim uređajima

61% positilaca vaseg sajta koji pristupaju preko mobilnih telefona ponovo će se vratiti ako je taj sajt prilagođen mobilnim telefonima i jednostavan za korišćenje. Mi radimo sajtove koji se lako učitavaju i koji su prilagođeni svim uređajima